tiistai 17. toukokuuta 2011

Matkavalmisteluja ja pikkuapureita

Kissojen palvelusväen lomamatka lähenee ja tää päivä onkin pitänyt sisällään ahkeraa valmistautumista sitä varten. Hugo käväisi eläinlääkärisedän luona Hattulan Vethausissa hakemassa kortisonipiikin, koska hoitajaksi jäävä kissojen "pappa" eli palvelusväen isukki jää hoitamaan poikia eikä osaa antaa astmasuihketta nimenomaan Hugolle. Elvikselle se onnistuu, koska se nyt muutenkin on aina syliin änkeemässä, mutta Hugoa ei niin vaan kiinni saakaan...Hugolla on siis myös astma, joka onkin ärhäkämpää laatua kuin Elviksellä. Tiedä sitten mistä niin ihmeen huono säkä on meille tullut, että kaksi kissaa on astmakissoja, mutta ONNEKSI sairauteen on keksitty hyvät lääkkeet. Astmakissapostaus kuitenkin kummittelee vielä takaraivossa ja odottelee myöhempää julkaisua, joten myöhemmin siitä sitten enemmän. Jokatapauksessa vaikka Hattulaan Tampereelta matkaa onkin, niin ollaan todettu se asiansaosaavaksi ja mukavaksi paikaksi käydä, ja olisi vähän hullua alkaa vaihtaa eläinlääkäriä kun siellä hyvin kissojen sairaudet tunnetaan. Ja monesti sinne mennäänkin vähän lähempää kissojen "mummolasta". Hugo oli niin reippaana lääkärissä, että sai palkaksi pari raksunäytepussia ja lelun, joita siellä myytiin. :)

"Hei Hessu, keksiksä miten nää saa auki?!"

Nyt pitäisi siis astmakohtaukset pysyä poissa tuon kortisonin avulla. Illemmalla alkoikin sitten matkavaatteiden pakkailu ja ketkäs muut kuin nää meidän pikkuapurit oli mukana touhuumassa...


Hugo olis näköjään lähdössä mukaan käsimatkatavarana, ja Hessu on pakannut itsensä vaatteiden suojapussiin. Mauno tossa muuten vaan touhotti ympärillä ja teki yllätyshyökkäyksiä Hugon päälle.


Keskeytettävähän se pakkaaminen oli
 kun herrat ei suostunu siirtymään...

Saas nähdä mitä siitä viikosta tulee kun kissat on tuon erään hoidossa, joka tarvii jokaiseen kissanruokaankin post it-lapun, että mitä se on (kitteniä vai ei) ja kelle ja mihin aikaan se kuuluu tarjoilla. Voihan se olla, että niillä on pelkästään poikien kesken niin kivaa ettei kissoja saa enää kotiin lähtemäänkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti