maanantai 16. toukokuuta 2011

Elvis

Esittelyssä hurmuri nro 1, eli viisivuotias sininaamiosiamilainen, Elvis. Elvis on Kelmikerhon kissalan kasvatteja, ja herran hienompi nimi on Kelmikerhon Taika Jim. Elvis syntyi vuonna 2006 ja on ensimmäinen simskumme. Elviksen piikkiin voidaankin laittaa sitten tämä neloskategorian kissoihin hurmaantuminen sen jälkeen. ;)

Tässä Elvis kaikessa komeudessaan:


Elvis on varsinainen hurmuri sanan kaikessa merkityksessä, itseasiassa mielestäni sanakirjohin voisi merkitä sanan hurmuri kohdalle Elviksen kuvan ja nimen. Elvis on hurjan sosiaalinen, rakastettava (ja rasittava, ainakin aamuisin). Elvis on aina jaloissa, yleensä kehräten ja pieni sydän rakkautta pullollaan. Aamulla kun herään, se istuu jo rintakehäni päällä ja tuijottaa suoraan silmiin. Kehräten, tottakai. Melkein voisi luulla, että se aavistaa koska herään.

Elviksellä on diagnosoitu jo alle yksivuotiaana astma, mutta kerron sitten myöhemmässä postauksessa siitä enemmän. Vauhtia se ei kuitenkaan haittaa! Sairaus pysyy myös hyvin kurissa säännöllisellä lääkityksellä. Elviksellä on kummallinen pakkomielle muoviin ja teippeihin, ja erityisesti niiden syömiseen. Onneksi se jää vain yrittämisen asteelle. Tuo nimittäin söisi kaiken muovin mitä tassuihinsa saisi, erityistä herkkua ovat hedelmäpussit. Toinen Elviksen rakkaudenkohteista on pienet pehmopallot, joita herra kuljettaa suussaan monta kertaa päivässä. Sellainen pitää noutaa suuhun heti herättyään, mieluiten tuoda sitten ihan kuolaisena jollekin ihmiselle tai parkkeerataan ruokakuppiin.

Tässä Elvis lempipuuhassaan, kuvanlaatu on valitettavasti surkea:



Pallo on myös unikaverina ykkönen:



2 kommenttia:

  1. Voi Elvistä, meillä raahataan vaan huiskia suussa, kumpa vaihtaisivatkin tohon palloon, nyt kuuluu järkky ääni kun iso huiska menee huoneesta toiseen... Kiva että jaksoit aloittaa blogin.

    VastaaPoista
  2. Haha :D ihania! Joo, päätin sitten lopulta blogin alottaa. Saa ny nähdä mitä tästä muotoutuu. Vähän on hakemista vielä...

    VastaaPoista