maanantai 16. toukokuuta 2011

Hugo

Seuraavaksi esittelyvuoroon pääsee Hugo; ihana suklaavalkea itämainen, joka blogin bannerissakin pötköttelee. Hugon tie kolmevuotiaaksi kollipojaksi on ollut pitkä ja kivinen. Hugon kohdalle on osunut vastoinkäymisiä enemmän kuin niin pienelle kissalle soisi, mm. suolentuppeuma, joka vei pienen Viikin eläinsairaalan teholle asti. Hugo on kotoisin Muurlasta, eli hää on varsinainen maalaispoika, ja viralliselta nimeltään Black-Belle's Good Blondie.

Hugo tenavana

Hugo oli eka itämainen kissa perheessä, joten meille, kissojen palvelusväelle, tuli hiukan shokkina se ylivilkkaus ja vauhti millä poika meni paikasta toiseen! Ei kirjaimellisesti ehtiny edes kissaa sanoa, kun Hugo jo roikkui verhoissa tai kiipesi pitkin parvekkeen verkko-ovea. Pikkuhiljaa paljastui myös Hugon rakkaudenkohteet, nimittäin jos Elviksellä on palloaddiktio, niin Hugolla se intohimo kohdistuu kenkiin. Mikä tahansa kenkäfriikki Hugo ei kuitenkaan ole, vaan pelkästään Crocsit (tai tässä tapauksessa niiden kopiot) kelpaa. Meille ei parane siis tulla kyläileen Crocseissa, tai käy näin...



 ja näin...



Hugo rakastaa myös eräitä tietynlaisia hiuspatukoita: sillä välin kun allekirjoittanut avaa pakkauksen ja alkaa hiuksia kihartamaan, on pakkauksesta hävinnyt jo useampi patukka. Tässä kesken iltaralleja otettu kuva, Hugo + hiuspatukka:



Jep, Hugo on hivenen villimpi tapaus :D

Hugon sydäntä ei kuitenkaan niin vaan voiteta. Pitkä sairasteluaika on tehnyt pojasta aika ujon vieraita kohtaan eikä satunnainen kyläilijä Hugosta näe vilaustakaan ekalla visiitillään. Kissankarkit tai paketillinen hiuspatukoita saa kuitenkin Hugonkin sydämen sulamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti