lauantai 15. lokakuuta 2011

Hessun synttäriviikko

Hurrmurikissojen viikko on ollut täynnä juhlahumua. Hessu nimittäin täytti 11.10 huimat 2 vee! Juhlakalua lahjottiin pitkin viikkoa erilaisin paketein, joista paljastui kaikenlaista kivaa koko kissajengille. Kutsuvieraita ei ollut, koska Hessu olisi luultavasti vetänyt niitä pataan, joten juhlittiin sitten vain omalla porukalla. Sana oli kuitenkin selvästi kiirinyt kissamaisen kovista bileistä, koska juhlapaikan takapihalla norkoili muutama kutsumaton vieras eli naapurin kujakollit, jotka yrittivät löytää tiensä ilmaisen kissanruuan pöytään. Turha toivo! Hessu aloittikin synttäripäivän naatiskelemalla kaksivuotiskakkunsa.

Latz-kakku vaalealla kalkkunakastikkeella,
sydänkarkeilla ja kahdella lihatikulla koristeltuna.
Maistuis varmaan sullekin?

Ainakin Hugolle olisi maistunut, ilmeestä päätellen.
Hessun kommentti asiaan oli: "NAMIMAISKIS!"

Toki myös muut kissat saivat juhla-ateriansa, mutta kakusta Hessu tarjosi toisille vain jämät. Kerrankos sitä vuodessa vain synttäreitä juhlitaan! Hessu oli paketeista suurimman avannut jo kotona Tampereella, ja se olikin mieluinen yllätys. Pitkällisen kokoamisen jälkeen paketista paljastui seuraava hökötys, joka toki oli kaikille kissoille yhteinen ylläri:


Eli kuvan beige kiipeilypuu, jossa on kolme mahhtavan upeeta unipussukkaa, jotka on meidän kissojen ehdottomia lemppareita! Puu löysi hyvin paikkansa tilanjakajan ja vanhemman telineen vierestä, joten kömpelöinkin kiipeilijä eli Elvis pääsee putoamatta korkeimmalle kohdalle.

Ei saa häiritä.
Olen päiväunilla pussukassani.

Hessun kuvausilme ja Mauno fanittaa.


Nyt on jokaiselle oma nukkumismesta!


Varsinaisen synttäripakettinsa Hessu sai vasta pari päivää oikeiden syntymäpäivien jälkeen, koska postipoika kiersi ilmeisesti pitemmän reitin kautta ja paketti myöhästyi. Hessun paketti saapui meidän lempparinettikaupasta eli Zooplussasta. Mutta annetaan Hessun itse esitellä paketin sisältö.

Kaksivuotias Hessu lahjojen keskellä.

Paketista paljastui kaikenlaista pientä itse sankarille ja hänen uljaille kissaveljilleen. Oli huiskaa, palloa, hiiriä ja herkkuja. Ja toivottu Yeowww-kissanminttuomena! Ja omenainen unipesä! Kyl nyt kelppa.

Hessulla on omppufiilis.

Maunon vuoro testata uusi pesä.
Uni tuli nopsaan ja kuvaaja
yllättikin pikkukissan kesken unien.

Olipahan synttärit! Tanssittuamme vielä hyvän tovin Mustan kissan tangoa ja muita kissamaisia hittejä, oli aika jättää synttärit taakseen ja jatkaa kohti joulukuuta. Silloin onkin luvassa mini-Maunon yksivee-synttärit. Enää kaksi kuukautta pentuaikaa jäljellä! Apua miten nopeasti se kasvaa.

2 kommenttia:

  1. Hyvää synttäriä ja jatkuvaa omppufiilistä kaksivuotiaalle! Meilläkin on Nannan ekat synttärit just joulukuussa... Ihan hassua miten nopeasti aika menee...

    VastaaPoista
  2. Hessu kiittää :) Niin joo, Nanna ja Mauno taitaa olla melkein tasan samanikäiset. Mauno näyttää jotenkin pienemmältä, mutta ehkä poikakissat tulee jotenkin kehityksessä jäljessä. No ainakin henkisesti jos ei muuten :D

    VastaaPoista