tiistai 13. joulukuuta 2011

Hurrmurikissojen uusimmat kuulumiset

Heipä hei kaikille!

Jokusen aikaa onkin vierähtänyt viimeisestä postauksestani. Meille kuuluu hyvää! Mauno eli Maukkis eli Mini-Mau on jo iso poika ja täytti 3. joulukuuta yksi vee. Elvis oli erityisen onnellinen siitä, että Mauno alkaa lopultakin tulla järkiinsä ja unohtaa pentuajan keppostelut. (Mutta turha toivo, Elvis, Mauno jatkaa samalla tiellä ja edelleenkin kiusaa isoa simskuveljeään päivittäin...). Juhlat eivät olleet mitkään erityisen vauhdikkaat, koska olihan kyseessä pienen kissanpojan juhlat eikä mitkään teinikissabileet. Juhlatarjoiluna nautittiin Sheban kanaviillokkia ja erilainen sortimentti maukkaita kissannameja. Sitten leikittiin uusilla leluilla ja otettiin päikkärit uudessa pedissä.

Hyvää syntymäpäivää, sinulle rakkain.


Elvis tahtoo osingoille!


Muikea dagen-efter synttärihymy.

Tässä vertailupohjaa:
Mauno meille tullessaan. Ruokajono jääkaapin luona.

Sama ruokajono tänä päivänä. Vielä on
vähän kokoeroa!

Hessu ja Hugo eli perheemme itämaisvahvistukset ovat myös voineet hyvin. Joulua odotellessa! Hugon vuoksihan joulukuusessamme ei voi enää olla koristenauhoja lainkaan, joten jälleen yksi joulu tiedossa puolikaljua kuusta ihaillessa. Hugo nimittäin jo pentuna huomasi omaavansa palavan intohimon kuusen koristenauhoja kohtaan, ja joutuikin lähes sairaalaan syötyään kymmenisen senttiä kuusenkoristetta. Siitä oli jouluilo kaukana, voin kertoa! Jännityksellä odotamme miten Mauno, joka on edelleen riiviöiässä, tulee suhtautumaan jännittäviin joulukoristeisiin tai esimerkiksi jo pelkkään joulukuuseen. Ajattelinkin roudata sille sisälle kokeeksi kuusenoksan, jotta nähdään aikooko herra kenties syödä sen vai mikä on reaktio...

Maunohan on viimeaikoina kehittänyt fiksaation valokuvia kohtaan. Mikään valokuva ei jää nuolematta ja pureskelematta, jos joku vahingossa sellaisen esille jättää. Mauno onkin saanut nyt välillä yhden oman valokuvan mitä imeskellä, tosin valvovan silmän alla tottakai.
Siellä se luuraa! Oma valokuva lelulaatikossa!

Namskis!

Lopuksi vielä Hessun ja Hugon kuvaterveiset:

Hessu omi yhden Maunon lahjaleluista.

Ja Hugo puolestaan otti omakseen
 Maunon lahjaksi saaman pedin.

MUKAVAA JOULUNODOTUSTA KAIKILLE!
Seuraavan kerran hurrmurikissat palaavat astialle joulutunnelmissa.


3 kommenttia:

 1. Aivan upeita kissoja teillä!
  Meijän typyiltä terkkuja ja maukuja sinne mirnokeille :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ihania ovat sinunkin kissat, olenkin jo pitkään vieraillut sun blogissa lukemassa teidän kuulumisia :) tämä mun blogi on vähän tauolla kun kirjoitan PrimaCatille, toivottavasti eksyt sinnekin lukemaan! mukavaa kevättä sinne sinulle ja typyille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukijalistalta tänne löysinkin, olin jo aiemmin vieraillut täällä ja ihastellut mutta petyin, kun huomasin viimeisimmän päivityksen olleen pitkän aikaa sitten :)
   Pitääpä vierailla siellä PrimaCatissa ja koittaa voisko sitä laittaa tohon bloggerin lukuluetteloon seurattaviin :)

   Poista