sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Onnenbanaani ja muita kivoja juttuja

Kissoilla on ollut melkein ennenaikainen joulu tässä viime aikoina, kun shoppailusta pitävät omistajat ovat tehneet kivoja löytöjä. Mukaan on tarttunut muun muassa eräs kiva banaaninmuotoinen kissanminttulelu, joka saa käyttäjänsä onnesta (vai kissanmintusta?) sekaisin.

Yeowww, eikun Meowww mikä lelu!

Mä niiiiin suosittelen tätä
 kaikille mintun käyttäjille!

Ja mikä parasta, tällä saa leikkiä
kissajunioritkin!

Samaa sarjaa on olemassa ainakin myös omenanmuotoinen lelu, joka on heti seuraavaksi hurrmurikissojen hankintalistalla. Sille pystyy antamaan kunnon takajalkapotkuja! Korkeahko hinta, eli kympin verran, ei kirpaise niin paljon kun huomaa miten kestävästä kankaasta lelu on tehty. Neljä vilkasta itämaissukuista kissariiwiötäkään (tai kolme, Elvis kun ei käytä minttua) ei ole saanut lelua vielä kahdessa viikossa rikki ja se on edistystä se!

Tänä viikonloppuna oli Tampereella taas kissanäyttelykin, jossa tämän perheen kissaihmiset saivat mukavasti kulumaan pari tuntia eri rotuisia kissoja ihastellen ja omille kissoille tuliaisia shoppaillen. Me emme ole oikein innostuneet näyttelyttämään omia kissojamme, mutta oli kiva nähdä Maunon siskoa sekä Maunon ja Elviksen kasvattajan upeita kissoja. Kovasti oli samaa näköä Maunon sisaruksessa kuin tuossa meidän ipanassa. Suosikkejani olivat myös eräs itämainen lyhytkarva, jolla oli aivan kuin Charlie Chaplinin viikset. Mainio! Tsempit myös Kolmen kissan kopla -blogin Nannalle. Toivottavasti menestystä tuli! 

Näyttelystä meidän pojat saivat tuliaisina muun muassa hienon riippukeinun, jossa jo Hessu ja Hugo ovat ainakin viihtyneet. Yksi pinkki leluhuiska hajosi heti Maunon käsittelyssä ja sekös Maunoa harmitti! Onneksi kuvassa näkyvät muut lelut lohduttivat pientä.

Hessu uudessa riippukeinussa.

Ja tyytyväinen herra Huu.Hurrmurikissat ovat ehdottomasti näyttelyjen kannalla, ihan vain jo senkin takia kun sieltä saa niin mukavia tuliaisia kahdesti vuodessa! 

1 kommentti:

  1. Siinäpä makoisa banaani, tai ainakin hyvä leikkikalu. Aika suloisen näköisenä siinä banaania mutustellaan ja paijataan. :)

    VastaaPoista